Moda

Două rochii Muna care miros a toamnă

Ușor, ușor, temperaturile au început să scadă, soarele nu mai este atât de puternic, seara simți nevoia să te îmbraci puțin mai gros, frunzele au început să părăsească crengile copacilor… Oficial, a venit toamna. Așadar poți purta rochii Muna care să te scoată din o bișnuit.

Noi ne bucurăm de această schimbare, fiindcă ne încurajează să facem modificări nu doar în dressing-ul și dulapul nostru, ci și la noi. E momentul perfect să-ți schimbi coafura sau măcar culoarea părului într-o nuanță tomnatică, de arămiu.

În această primă lună de toamnă, îți poți face o bucurie și să adaugi două piese vestimentare, două rochii Muna, în garderobă.

Rochia Muna Nouvelle Rouge mini

Acest model creat în atelierul nostru din dragoste pentru tine poate să fie cea mai bună alegere vestimentară pe care o vei face în septembrie.

Rochia vine într-o culoare tomnatică, romantică și… sexy. Spatele gol și detaliile din acea zonă sunt piesa de rezistență.

Mai mult, Nouvelle Rouge mini este confecționată din viscoză, un material subțire, lejer, în care există inserții de fir arămiu. Toate aceasta o fac ideală de purtat într-o zi răcoroasă.

Fermoarul ascuns și mânecile bufante cu terminații elastice vor face ținuta mult mai ușor de purtat, fie că alegi să o îmbraci la o cină romantică ori la un eveniment elegant.

Rochia Muna Maxi Vivianne

Vivienne este acea rochie pe care ai căutat-o de mult timp. Este rochia aceea elegantă pe care o vei purta la evenimentele importante din viața ta. Este rochia prețioasă și feminină, care are acel aer parizian și atemporal.

Este o rochie pe care o vei purta de-a lungul anilor fără ca aceasta să se demodeze sau tu să-ți pierzi interesul față de ea. Este acea rochie cu care tu vei atrage admirația tuturor în această toamnă.

Rochia este realizată dintr-o țesătură tip jacquard, cu imprimeu floral și inserții de arămiu. Închiderea se face prin fermoarul ascuns pe spate, sub decolteu.

Rochia Vivianne are cordon, buzunare laterale și se termină cu volan. Toate aceste detalii o vor scoate din banal și o vor face și mai practică.

Tu ce rochie Muna ai alege să porți luna asta?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *