Inspiratie

O ședință foto tomnatică by Muna Radu

În atelierul Muna are loc magia. Acolo iau naștere cele mai boeme și romantice rochii pentru femeile Muna. Totuși, fiindcă dorim să ai o experiență cu creațiile noastre, asta în cazul în care nu ajungi la showroom-ul nostru de pe Calea Victoriei, 190, aducem o parte din mood prin ședințele foto realizate.

Știm că pentru a transmite emoția, avem nevoie de oameni profesioniști. Așadar, alegem să lucrăm cu modele cu experiență și cu fotografi care au puterea să captureze starea și boemia rochiilor create în atelierul Muna.

Fiindcă a venit toamna, începutul unui nou sezon, am creat o nouă colecție, pe care ne-am dorit să o imortalizăm în natură, undeva lângă București.

Foto (C) The Young Nomads

Femeile Muna și Snagovul, o poveste de iubire

Pentru ședința foto tomnatică de la finalul lui septembrie, am apelat la Alexandra Urs, modelul nostru profesional, pe care este posibil să o fi văzut de multe ori pe site și la Roxa, de la The Young Nomads, fotografa noastră.

Foto (C) The Young Nomads

Ne-am întâlnit toate la showroom, unde aveam deja pregătite rochiile pe care urma să le fotografiem, păturica și coșulețul din paie pentru picnicul din natură, gustări și, fiindcă nu putea lipsi, o sticlă de prosecco.

Am pornit cu mașina către natură, spre Snagov, poate cea mai frumoasă, boemă și romantică zonă verde din apropierea Bucureștiului.

Cadre și stări pentru ședința foto by Muna

Prima oprire a fost pe o alee lăturalnică, chiar în sufletul unei păduri. Am parcat mașina cât mai aproape de locație, în timp ce Roxa a coborât să verifice cadrele ideale pentru fotografii.

Alexandra, cu o rapiditate și un profesionalism de invidiat, a pozat câteva ținute. Naturalețea ei și fluiditatea cu care a expus fiecare rochie ne-a emoționat și sperăm că din această emoție puternică, o parte va ajunge și la tine.

Următoarea oprire a fost biserica Snagov. Nu am pătruns în curte, bineînțeles, ci ne-am jucat pe un pod care traversa lacul către biserică. Vântul nu a fost prietenos, așa că nu am zăbăvit prea mult timp.

Foto (C) The Young Nomads

Apoi, am pornit în căutarea unei poienițe, un loc perfect unde să întindem picnicul. Ne-am învârtit destul de mult cu mașina până când am găsit spot-ul perfect.

O întindere verde, cu niște copaci mari, bătrâni și, cel mai probabil, înțelepți. Parcă ne invitau să ne așezăm sub ei.

Picnicul femeilor Muna

Nu doar că am descoperit, poate, cel mai frumos loc din Snagov, dar am surprins și un apus minunat, care a mai adus puțin romantism ședinței noastre foto tomnatice.

Alexandra a pozat și o nouă rochie superbă, de zână. Când o priveai cum pozează și cum se joacă rochia, avea senzația că este o prințesă scoasă din paginile unei povești.

În final, ne-am bucurat de un picnic între fete, iar seara ne-a surprins pe drumul către București. A fost o experiență deosebită pe care așteptăm cu nerăbdare să o repetăm la următoarea colecție.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *