Inspiratie, Moda

3 ROCHII PE CARE LE VEI IUBI ÎN SEPTEMBRIE

Ai auzit că vara s-a prelungit încă puțin? Pare că luna septembrie va fi la fel de însorită și caldă precum luna iunie, așa că de ce să nu profităm de această bucurie ca să purtăm rochia, piesa noastră vestimentară preferată, puțin mai mult.

Fie că mergi la birou, te plimbi prin parc sau citești acasă în locul tău preferat, poți alege una dintre rochiile Muna, care te vor face să te simți mai bine în pielea ta, fiindcă noi realizăm produse din materiale de înaltă calitate, care îi permit pielii tale să respire, chiar și în zilele mult prea călduroase de septembrie.

Lovely Black Dress

Aceasta e o rochie iubită tare mult de femeile Muna, mai ales de cele romantice. Piesa e realizată din viscoză, un material ideal pentru zilele călduroase.

O poți purta la un eveniment elegant sau la o plimbare prin oraș. Indiferent de varianta pe care o vei alege, cu siguranță vei ieși din tipare.

Lovely Black Dress e mai mult decât o rochie, e o stare de spirit.

Acest model este petrecut, are volane și un guler amplu, ceea ce nu te va face să te simți doar ca o prințesă, ci îți va pune și silueta în evidență.

Mai mult, rochia, ca aproape orice creație Muna, are buzunare laterale.

Rochia Adela

Această piesă realizată tot din viscoză te va face să te simți pe o insulă din Grecia. Cel mai probabil culori îți vor da această senzație. Albul și albastrul nu au arătat vreodată mai bine.

Poți purta această rochie la o plimbare cu bicicleta. Atenție, nu uita de coșulețul cu flori!

Acest model este midi, ceea ce îl face mai potrivit pentru zi. La fel ca în cazul Lovely Black Dress, rochia Adela este petrecută, are volane pentru un aer boem și un guler amplu.

Nici acestei piese nu-i lipsesc, bineînțeles, buzunarele laterale apreciate de toate femeile Muna.

Nouvelle Vague Dress Mini

Nouvelle Vague Dress Mini e una dintre cele mai senzuale, delicate și elegante rochii din portofoliul nostru. Aceasta e potrvită la o cină romantică, asortată cu bijuterii din argint și aur alb și cu o pereche de stiletto delicați, dar și la o petrecere nocturnă.

Și această piesă vestimentară este realizată din viscoză, așa că pielea ta se va simți foarte bine, indiferent de câte grade sunt afară.

Mânecile lungi și voluminoase și spatele gol cu aplicații cu șnur sunt elementele care scot această rochie din banal și care te vor face să te simți minunat.

La fel ca restul, și această rochie a căpătat amprenta Muna prin buzunarele laterale.

Tu în ce rochie dorești să îți petreci luna septembrie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *