Inspiratie

ROCHIA DIDA PENTRU FEMEIA URBANĂ

Acum că a venit toamna nu mai putem purta rochii diafane pe plaje cu nisip auriu și apă atât de limpede încât îți poți vedea degete picioarelor în timp ce ești la o adâncime sigură, dar impresionantă.

Totuși, asta nu înseamnă nici că trebuie să trecem direct la pantaloni de stofă sau jeanși cu teniși. Luna septembrie e un anotimp care încă ne permite să purtăm rochii din materiale mai subțiri și ușoare, pe care le adaptăm atât la vremea de afară, dar și la orașul în care trăim.

O rochie versatilă

Știți deja că iubim să creăm piese vestimentare versatile, care să se poată adapta la orice stil de viață și personalitate. Rochia Dida e una din acele rochii de oraș, florale, care se poate purta toamna, primăvara, dar și vara, fiind realizată 100% din bumbac, care îți va lăsa pielea să respire.

O poți purta cu o pereche de teniși negri sau bleu, dar și cu pantofi cu toc, pentru un strop de eleganță și rafinament.

Vă propunem pentru această toamnă o rochie deosebită cu un aer vintage, dar care este cu adevărat în tendințe. Rochia Dida vă va face să vă simțiți elegantă, feminină, chic și gata pentru orice întâlnire.

Dida și corpul femeii moderne

Mai mult decât să te simți confortabil în hainele noastre, dorința și scopul nostru este să arăți cu adevărat bine. Din acest motiv rochia Dida are croiul oversized, acesta punând accent pe părțile importante ale siluetei tale și ascunzându-le, delicate, pe cele pe care nu dorești să le scoți în evidență.

Rochia Dida este o rochie tip cămașă ce va fi perfectă atât în zilele de lucru la birou, cât și în serile de după, la o ieșire cu prietenii.

Fiindcă știm că iubești acest mic detaliu, am adăugat rochiei buzunare care să-ți fie utile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *